fbpx

hidroizolatii Tulcea

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de hidroizolatii Tulcea si hidroizolatii cauciuc lichid Tulcea la cele mai bune preturi de pe piata oferind un raport calitate-pret excelent utilizand in mod exclusiv produse de calitate superioara importate din Germania si Elvetia. Pasiunea pentru hidroizolatii blocuri Tulcea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem oferind servicii de inalta calitate atat in Tulcea cat si in orasele din imprejurimi.

Hidroizolatii Tulcea cu cauciuc lichid

Hidroizolatiile cu cauciuc lichid Tulcea reprezinta o inovatie la nivel de tara in materie de hidroizolatii datorita sistemului inovativ de aplicare. Cauciucul lichid ofera o fiabilitate extrem de buna, o intindere de asemenea foarte buna iar costurile sunt extrem de rezonabile.

Hidroizolatii - cauciuc lichid

Solutie inovativa pentru hidroizolatii destinata atat acoperisurilor cat si fundatiilor casei.

hidroizolatii tulcea

Uscare rapida

Hidroizolatii lichide se intaresc extrem de rapid si formeaza o acoperire foarte elastica

hidroizolatii tulcea

Eficienta maxima

Aderenta crescuta pe suprafetele aplicate, rezistenta si stabilitate exceptionale!

HIDROIZOLATII – CAUCIUC LICHID

Hidroizolatiile marca CAUCIUC LICHID va vor  proteja constructia atat contra actiunii apei cat si contra infiltrarii acesteia protejand atat interiorul cat si exteriorul cladirii.

Apa reprezinta principalul agent care are efecte negative considerabile asupra peretilor si a elementelor corozive ce intra in contact cu aceasta (piese metalice din interiorul peretilor, armaturi s.a.m.d.).

Astfel, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu o metoda inovativa, premium, de hidroizolatii pentru acoperisuri prin etanseizare contra infiltratiilor de apa cu cauciuc lichid, asigurandu-va confortul caminului dumneavoastra.

PROFESIONALISM
Serviciile pe care le oferim, sunt considerate de beneficiarii nostrii ca fiind calitative. Executam hidroizolatii cu cauciua lichid, care e ultima aparitie in materie de hidroizolatii. Aceasta tehnologie e formata din 3 straturi de cauciuc lichid si o panza de armare.

Acest sistem nu mai permite apei sa se infiltreze, dar nici sa iasa. De aceea in zonele unde au avut loc infiltratii la terasele blocurilor vom introduce aerisitoare care permit scoaterea apei infiltrate in timp. Un alt avantaj il reprezinta culorile deschise care reflecta razele soarelui si care nu permit supraincalzirea terasei.

Acest material este foarte rezistent la radiatiile ultraviolete si la ciclul de inghet- dezghet ceea ce il face foarte rezistent in timp.

TELEFON: 0756.934.895

TRIMITE MESAJ (WhatsApp)